Personal Coaching door SpiritWorks | Psychotherapie,Coaching en Counselling

SpiritWorks: Nil volentibus arduum

Niets is onmogelijk voor zij die het willen.

Gratis Intake gesprek

COACHING

  • NIEUW!!! Cursus Persoonlijke Ontwikkeling voor jongeren
  • Je hebt gebrek aan zelfvertrouwen waardoor plannen steeds opnieuw dreigen te mislukken?
  • Je voelt je angstig?
  • Je wenst meer creativiteit in je dagtaak aan boord te leggen?
  • Je wil veranderen maar weet niet hoe of waaraan te beginnen?

Je voelt dat er iets scheelt en wil er met iemand discreet over praten. Je wil terug de juiste richting vinden in je leven en wil dat iemand je daarbij ondersteunt.

SpiritWorks: Coaching

 Psychotherapie   | Personal Branding  Coaching

Neem contact op of maak een afspraak

Zelfvertrouwen

SpiritWorks: Coaching 1

Vertrouwen in jezelf speelt een doorslaggevende rol bij het verschil tussen lukken en mislukken. Een gebrek aan zelfvertrouwen legt ons immers beperkingen op. Meer zelfvertrouwen daarentegen betekent op de langere termijn je echte mogelijkheden ontdekken.

Veiligheid

SpiritWorks: Coaching 2

Je ‘veilig voelen’ speelt een belangrijke rol bij het optimaal kunnen functioneren op het werk, in een relatie, in een team,... Je 'op je gemak' voelen is essentieel om een daadwerkelijke rol te kunnen spelen in de maatschappij.. En juist dat loopt niet echt vlot.

Creativiteit

SpiritWorks: Coaching 3

Elke mens heeft van oorsprong een gezonde dosis creativiteit meegekregen. Alleen is bij velen deze vaardigheid niet onderhouden en daardoor afgestompt. Meer creativiteit ervaren in je leven betekent ook meer mogelijkheden zien.

Verandering

SpiritWorks: Coaching 4 De enige constante in het leven is verandering. Het leven dwingt ons om ons aan te passen en soepel te switchen tussen de verschillende rollen die je opneemt thuis, op school, op het werk, in je vriendenkring,.... Je gemakkelijk aanpassen loopt niet altijd vlot en daar wil je iets aan veranderen.Dit is de website van Spiritworks en Reinout Baeckelmans. Bekijk ze hier: SpiritWorks.