De waarden van SpiritWorks | Psychotherapie,Coaching en Counselling

Onze Waarden

SpiritWorks: Onze Waarden

 SpiritWorks  Missie | Visie | Strategie  Waarden

Je staat als klant centraal bij SpiritWorks. We garanderen je een persoonlijke aanpak. Bij SpiritWorks ben je geen nummer. Onze waarden geven aan hoe wij als SpiritWorks onze visie helpen realiseren.

- Idealistisme.
We werken graag mee aan een bedrijfscultuur waar elke werknemer op de juiste plaats zit, zich goed voelt en kan doorgroeien. Zoeken naar WIN/WIN situaties tussen klant, medewerker en bedrijf zorgen voor een aangename werksfeer.

- Zingeving
Een doel hebben is belangrijk bij het uitoefenen van onze dagdagelijkse taken. Aandacht schenken aan het algemeen welzijn van mensen geeft zin aan werk dat daardoor als meer waardevol wordt ervaren. Zingeving leidt tot een hogere kwaliteit van het leven: introspectie naar het ontdekken van wat je drijft.

- Harmonie.
Zoeken naar zaken die mensen verbinden is essentieel om samen te werken. De neuzen in dezelfde richting draaien is geen regel die van buitenaf wordt opgelegd, maar een beweging die van binnenuit moet komen: outrospectie via empathie.

- Transformatie.
Wij streven naar een algemeen overzicht van een specifieke situatie en zien hoofdzakelijk opportuniteiten in plaats van problemen. Door dit perspectief ontstaat er een proces van constante verbetering en optimalisering.

- Perspectief.
SpiritWorks levert topkwaliteit. Het aanbod is sterk en met onze extra inzet, ons enthousiasme en professionalisme maken we het verschil voor mensen: zowel als individu of als organisatie.

- Essentie.
Ontwikkelen van binnenuit kan alleen door terug te grijpen naar de essentie. Vasthouden aan deze essentie is diepgang. SpiritWorks streeft niet naar een tijdelijke en omkeerbare verandering maar naar een diepgaande transformatie.

- Geluk.
Dit is een individueel gegeven, het is voor iedereen anders. Inzicht krijgen in het geluksconcept van de ander biedt je de mogelijkheid om dit mee te realiseren en een betere samenwerking te creëren.Dit is de website van Spiritworks en Reinout Baeckelmans. Bekijk ze hier: SpiritWorks.