Personal Branding door SpiritWorks | Psychotherapie,Coaching en Counselling

SpiritWorks: Nil volentibus arduum

Niets is onmogelijk voor zij die het willen.

Gratis Intake gesprek

PERSONAL BRANDING

  • Je bent op zoek naar een nieuwe job?
  • Hoe presenteer je jezelf als merk?
  • Je sollicitatiegesprekken geven niet het gewenste resultaat?
  • Je wil een ander soort werk, maar weet niet echt wat?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je wil de juiste richting vinden in je professioneel leven en wil dat iemand je daarbij ondersteunt.

SpiritWorks: Personal Branding

 Psychotherapie  Counselling | Coaching  Personal Branding

Neem contact op of maak een afspraak

Het Merk “IK”

SpiritWorks: Personal Branding 1

Je hebt een unieke, toegevoegde waarde. Je kan jezelf onderscheiden van je collega’s en laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je verdient waardering in jouw functie op het werk.

JobCoaching

SpiritWorks: Personal Branding 2

Op dit moment zijn er in ons land vele veranderingen aan de hand, vooral op werkvlak. Je vraagt jezelf af of je wel op de juiste plaats zit en of deze job straks nog zekerheid kan bieden? Je wil binnen het bedrijf migreren. Of misschien is het tijd om je geluk elders te zoeken.

Sollicitaties

SpiritWorks: Personal Branding 3

Sollicitatiegesprekken lopen niet zoals het hoort en je hebt het gevoel dat je er niet in slaagt om de interviewer te overtuigen. Je bent gespannen tijdens deze gesprekken. Toch heb je genoeg talent en concrete vaardigheden.

Herorientatie

SpiritWorks: Personal Branding 4

Je wenst jezelf te heroriënteren en een andere beroepskeuze te maken. Je stelt vast dat je job en/of de sector niet meer bij jou passen en je wil verandering in je professionele leven overwegen. Je weet niet waar te beginnen of te zoeken.Dit is de website van Spiritworks en Reinout Baeckelmans. Bekijk ze hier: SpiritWorks.