InnerFreedom door SpiritWorks :
Persoonlijke Ontwikkeling voor iedereen


Persoonlijke Ontwikkeling is het ontdekken van jouw identiteit en zelfbewustzijn.

Je bent nooit te jong om bewust te worden van wie je écht bent;
zoals je nooit te oud bent om jouw identiteit verder vorm te geven.

Wie ben jij ? Wie ben je écht ?
Diep van binnen, wat wil jij voor jezelf ?

Waarom ben je hier ? Wat is jouw grote doel, jouw levensmissie ?
Wat betekent "zinvol bezig zijn" voor jou ?

De antwoorden vind je als je jezelf "ont-wikkelt". Persoonlijk ont - wikkelt.

Reinout Baeckelmans
signature vcard_reinout.baeckelmans
Gegevens:
Naam : SpiritWorks / Reinout Baeckelmans
Logo : http://spiritworks.be/images/logo-big.png
Vaste lijn : +32 15 25 07 62
Gsm : +32 479 41 99 59
Skype :
Email :
Adres : Pannenhuisstraat 7 - 2222 Itegem
Prijs : 50-70 €
Map:
Straat : Pannenhuisstraat 7
Postcode : 2222
Gemeente : Itegem
Website :
Openingsuren:
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag 19:00 - 21:00
Woensdag 19:00 - 21:00
Donderdag 19:00 - 21:00
Vrijdag 19:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Persoonlijke Ontwikkeling

We zijn allemaal te snel om te zeggen: 'Nee, dat kan ik niet' terwijl we bedoelen 'ik ben bang en ik kan niet zeggen ... of je zult me als zwak zien'. We zijn gewend om te af te wachten en ons te verbergen in de comfortzone. We geven er zelfs de voorkeur aan te lijden zolang het maar binnen onze comfortzone ligt. Maar het is een dodelijke zone ... deze werd gemaakt om te lijden ... het is de oorsprong van spijt, schaamte en schuld. We lijden omdat we niet kunnen stoppen met denken 'Wat als ...' We zijn getraind om patronen te herkennen, risico's te beoordelen en te beheren, maar meestal vergelijken we dingen die niet te vergelijken zijn, ook schatten we risico’s te hoog in om ze helemaal niet meer te kunnen beheersen, de zogenaamde ervaring is het advies van het zelf of van anderen om je klein en machteloos te houden, maar het is een leugen: op die manier is lijden gewoon een manier van denken.

Alles begint in het zelf, met zelfvertrouwen. Als we geloven dat we het niet kunnen en dat de risico's te hoog zijn, gaan we dood in de comfortzone en krimpen we in tot "wat als"-lijden en zien we onszelf als lafaards. Als we geloven dat we een nieuwe deur kunnen openen, vinden we energie en antwoorden om de weg achter die geopende deur te volgen. We moeten gewoon de deur openen en geloven dat we het kunnen. Jij bent verantwoordelijk. Jij bent de keuzes die je maakt. Maar het is slechts een gedachte, een geloof van wie je denkt dat je bent. Je kunt meer bereiken dan je denkt dat je kunt. Je bent meer dan je gelooft dat je bent. Het begint allemaal met jou ... Wie denk je dat je bent? Wie geloof je dat je bent? Hoe voel je je over wat je denkt, over wat je gelooft? Ben je gelukkig? Of laat het je lijden? Wat wil je doen? Gelukkig zijn? Ok, pas dan uw manier van denken daaraan aan.

 • c

  KINDEREN

  Kinderen voelen veel. En ook al zijn ze vaak mondig, dat betekent niet dat ze onder woorden kunnen brengen wat er in hun kleine hoofdje gebeurt. Emoties zijn een raar ding. Persoonlijke ontwikkeling voor kinderen betekent deze emoties leren herkennen, erkennen en verwoorden.

  Wat doe ik dan?
  Ik zet mezelf in zo’n geval in de plaats van het kind. Ik graaf me in in zijn kleine wereldje. En kijk mee door zijn ogen naar z’n eigen situatie. En van daaruit ga ik werken met wat ik weet, te weten kan komen. Als ouder ben je natuurlijk ook betrokken. Samen bepalen we de stappen, tot we zijn waar we moeten zijn: bij dat lieve kind van je dat zich beter voelt.

  Ben jij zelf de mama of papa? Persoonlijke ontwikkeing lijkt u iets voor uw kind ?

  u

  PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
  IS VOOR IEDEREEN

  Wil je meer weten ? Laat hier een bericht na.

 • c

  JONGEREN

  Opgroeien kan best vermoeiend zijn. Je verandert dag na dag, van binnen en van buiten. Je reageert anders op vrienden en familie, en zij op jou. Je begrijpt soms jezelf niet meer.

  Ik help jou om jou beter naar jezelf te leren luisteren, om jezelf beter te leren begrijpen.

  Ben jij zelf de mama of papa? Lijkt u dit iets voor jouw jongere ?

  u

  PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
  IS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

  Laat hier een bericht achter na.

 • c

  VOLWASSENEN

  Iedereen heeft wel ‘ns een mindere dag. Iedereen heeft wel ‘ns last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid. En voor sommigen is het moeilijk om daar terug uit te stappen. De reden zijn ongelooflijk divers. Zelfs dingen die je niet kan benoemen, maar je des te harder voelt.

  Ik ben jouw klankbord, en jij bent iemand die terug groeit tot de persoon die je graag wil zijn.

  u

  PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
  IS EEN CONTINU PROCES

  Laat hier een bericht.

“Mensen helpen verantwoordelijkheid op te nemen voor hun eigen leven en zelf aan het stuur te gaan staan van dit eigen leven. Dit zie ik als grootste uitdaging voor een psychotherapeut.”

Reinout Baeckelmans, SpiritWorks

“Mijn gewenste aanpak is integratief en op maat : elk individu is anders en heeft andere behoeften. Maar ook in een algemene aanpak hoop ik vooral 'self-empowerment' en 'ownership voor je eigen leven' naar voor te schuiven.”

Reinout Baeckelmans, SpiritWorks

“Het leren omgaan met een breed spectrum van stimuli die de eigen interne dialoog verstoren en dit om te polen tot een sensorium dat werkt in het eigen voordeel is het uitgangspunt. Zwakheden niet meer zo benoemen, maar zien als mogelijke groeigebieden.”

Reinout Baeckelmans, SpiritWorks

Contact

Stel hier uw vraag of maak een afspraak.

Een ogenblikje geduld a.u.b...

Missie

Ieder mens heeft het recht om persoonlijke groei te ervaren en op die manier zijn hoogste potentieel aan te spreken.

Elk mens heeft recht om een gelukkig en gezond leven te leiden.

Visie

Kiezen voor coaching is een keuze voor het werken met mensen, met hun bezorgdheden en kwetsbaarheden. Het doel is het doen (h)erkennen, aanspreken en verder ontwikkelen van ieders verborgen troeven en talenten.

Op de lange termijn we bieden ook aan bedrijven aangepaste groepstrainingen aan op maat van bedrijven. We voorzien ook workshops en trainingen, om aan groepen onze levenshouding en filosofie voor te stellen.

Strategie

Op de korte termijn wil SpiritWorks mensen individueel coachen, ondersteunen, begeleiden,.. om te groeien door te werken aan meer zelfinzicht. Een gezond zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld, een evenwichtige dosis zelfcompassie,... spelen hierbij een essentiële rol als uitgangspunt. Tevens is het ervaren van veiligheid een belangrijk fundament om zichzelf te kunnen ontplooien en door te groeien.

Op de middellange termijn willen we groepen via workshops en trainingen onderdompelen in de SpiritWorks filosofie. Niet via theoretsiche uiteenzettingen, maar door een praktisch gerichte oefeningen die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven en de levenskwaliteit instant kunnen verbeteren.

Op de lange termijn willen we tevens ook bedrijven betrekken in deze filosofie. Hierbij zoekt SpiritWorks naar bedrijven die streven naar een gezonde bedrijfscultuur, met een visie waarbij mensen centraal staan.