Ik was al jaren bezig met iets wat ik persoonlijke ontwikkeling noemde, omdat ik steeds op zoek was naar een betere versie van mezelf maar ik zag het als iets persoonlijk: iets dat alleen van toepassing was voor mezelf. Elke stap in de evolutie van mijn carrière ging gepaard met een transformatie in mijn persoonlijke ontwikkeling. Onder elke laag ontdekte ik nieuwe mogelijkheden voor mezelf.

SpiritWorks: Persoonlijke Ontwikkeling in Heist-op-den-Berg door Reinout Baeckelmans: reCONNECT!

Meer worden wie je bent

Nu, voor het eerst, wil ik dit parcours aanbieden als een cursus. Geen kortstondige training die je de tips-and-tricks leert, maar een langdurige opleiding die je leert ontdekken wie je écht bent en waarom je hier bent. Hoe je kan groeien en constant kan blijven evoluere, naar een betere versie van jezelf. In deze opleiding heb ik alle belangrijke informatie opgenomen die me telkens van “de-plek-waar-ik-was” brachten naar “de-plek-waar-ik-wilde-zijn”.

Het continu ontdekken van nieuwe inzichten in mezelf, maakte het mogelijk van die transformaties te maken. Groei en verandering werd een constante die mijn leven omtoverde tot een boeiend avontuur dat nooit ging vervelen, maar steeds uitdagend en spannend bleef. Op dat moment leek het niet altijd spannend of uitdagend, maar ging het soms gepaard met wat kopzorgen en gepieker.

Dus als je jezelf één van onderstaande vragen stelt, zit je op het goede spoor en in de juiste mindset om aan deze opleiding te beginnen.

* Ben je jezelf wat kwijtgeraakt in heel het Corona gedoe ?

* Is alles toch net dat beetje minder geworden voor jou ?

* Wil je wéér worden wie je was, de persoon die je wat bent kwijtgeraakt ?

* Meer nog: wil je méér worden wie je bent ?

* En hoe spreek je die betere versie van jezelf écht aan ?

SpiritWorks: Persoonlijke Ontwikkeling in Heist-op-den-Berg door Reinout Baeckelmans: reCONNECT!

Wil je jouw leven een nieuwe wending geven of een carrièreswitch realiseren ? Ook dan zit je met de volgende vragenlijst in de juiste startpositie :

* Hoe bouw je jouw eigen leven uit zoals je het zelf wilt ?

* Hoe bouw je jouw eigen toekomst uit naar je eigen keuze ?

* Welke mindset moet je daarvoor hebben ?

* Welke skills moet je onder de knie hebben ?

* Welke valkuilen moet je vermijden ?

Wil je groeien naar meer verantwoordelijkheid, een groep van mensen aansturen en meer leiderschap vinden in jezelf ? Dan is dit programma op maat van jou.


GRATIS infosessie op woensdag 2 november om 9u aan de Sint-Lambertusstraat 35 – 2260 Westerlo. Schrijf je nu in. Inschrijven is verplicht.

GRATIS infosessie

Woensdag 2 november om 9u.

Sint-Lambertusstraat 35

2260 Westerlo
Ik doopte het programma “reCONNECT“, omdat we terug een verbinding met onszelf moeten maken om onszelf echt terug te herontdekken. Het programma biedt een brede waaier van tools en skills die je kan leiden naar een meer succesvol en gebalanceerd leven, waarbij je meer kwaliteit kan ontdekken in jezelf en in je relaties; zowel privé als professioneel.

reCONNECT is een uitnodiging om na te denken over jezelf en jezelf te transformeren. Een betere zelfkennis stelt je in staat om de impact van jouw persoonlijke kenmerken en gedrag beter te begrijpen. Deze training gaat over zelfontdekking en het bewerkstelligen van een diepgaand begrip van wie je echt bent. Je leert de principes om autonoom en onafhankelijk in het leven te staan en om betere keuzes te maken.

reCONNECT helpt je jouw leven uit te bouwen, zowel professioneel als persoonlijk. Dit op verschillende vlakken zoals o.a.:

Deze opleiding haalt je uit jouw comfortzone en biedt je een breder perspectief op de essentiële aspecten van het leven. Tevens helpt deze vorming je te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Het doel van het programma, is om mensen de klassieke valkuilen te helpen vermijden.

Het is een shortcut die je over de brug leidt naar betere resultaten. Het empowert je om je te concentreren op wat echt belangrijk is voor jou en hoe je niet te laten afleiden. Het voorkomt en heelt veel twijfels, depressies, angsten en verslavingen, alsook uitputting (burn-out) en verveling (bore-out).

ReCONNECT is een uitnodiging om na te denken over jezelf en jezelf te transformeren. Deze opleiding haalt je uit jouw comfortzone en biedt je een breder perspectief op de essentiële aspecten van het leven. Tevens helpt deze vorming je te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

ReCONNECT

…als vorming helpt je te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Het toont jou de weg naar een maakbaar leven en hoe je aan het stuur kan gaan staan van de verdere ontwikkeling van dat leven. Concrete doelstellingen zijn o.a. :

* Jezelf effectief wapenen voor je volgende “grote stap”: privé en/of professioneel.

* Je zelfkennis vergroten en je bewuster worden van jezelf, maar ook van anderen.

* Een beter begrip ontwikkelen van jezelf en van anderen.

* Zelfverzekerder en effectiever worden in het bereiken van jouw doelen en je richten op jouw grote(-re) uitdagingen.

SpiritWorks: Persoonlijke Ontwikkeling in Heist-op-den-Berg door Reinout Baeckelmans: reCONNECT!

We stellen samen jouw doelen op scherp en stippelen nauwgezet een plan van aanpak uit. Bovendien creëren we de juiste mindset om jouw plan van aanpak tot een succes te brengen.

De belangrijkste realisaties van de opleiding zijn :

* Meer zelfvertrouwen krijgen

* Jouw sociale vaardigheden versterken

* Het ontwikkelen van jouw ondernemersgeest

* Hoe je beter kunt omgaan met negatieve gevoelens

* Het ontwikkelen van een gezonde teamgeest

* Effectief communiceren

* De kwaliteit van jouw relaties verbeteren

* Feedback en coaching (leren) ontvangen

* Leren van de ervaring van anderen

Het samenstellen van realistische doelen, het opstellen van een haalbaar plan van aanpak en de creatie van de juiste mindset maken dat “reCONNECT” de succesformule is voor het bewerkstelligen van diepgaande veranderingen in jouw leven op zowel privé als professioneel vlak.

Concrete verwezelijkingen zijn verder:

* Jezelf deblokkeren en ongeremd doorgroeien

* Onrealistische verwachtingen over jezelf, anderen,… loslaten

* Jouw aanpak vereenvoudigen en jouw groei beheren

* Hoe je beter kunt omgaan met negatieve gevoelens

* Groeien naar een betere versie van jezelf en meer bewust worden van wat écht goed voor je zijn

reCONNECT als vorming helpt je te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Het toont jou de weg naar een maakbaar leven en hoe je aan het stuur kan gaan staan van de verdere ontwikkeling van dat leven. De training is zo aangepakt dat elk realistisch doel haalbaar wordt. Bovendien word je begeleid door een coach die het programma niet alleen belichaamt, maar zelf ook heeft doorlopen. Dat maakt van hem als ervaringsdeskundige ook de perfecte begeleider van jouw stappen naar een nieuw en succesvol leven.


GRATIS infosessie op woensdag 2 november om 9u aan de Sint-Lambertusstraat 35 – 2260 Westerlo. Schrijf je nu in. Inschrijven is verplicht.

GRATIS infosessie

Woensdag 2 november om 9u.

Sint-Lambertusstraat 35

2260 Westerlo
Wil je een individuele persoonlijke ontwikkelingssessie boeken ?


Individuele PO Sessie
70 €
per uur
Individuele PO Sessie
  • Kennismaking
  • Plan van aanpak
  • Timing
  • Prijs


Of wil je een persoonlijke ontwikkeling groepssessie boeken ?


PO Groep Sessie
70 €
per uur & per deelnemer
PO Groep Sessie
  • Evaluatie
  • Oefening
  • Stappenplan
  • Afrekening