Lukt het even niet en wil je liever een gesprek vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving? Vreet de onzekerheid ook aan jou en ervaar je steeds meer angst en twijfel? Voel je jezelf eenzaam en machteloos? Je bent écht niet alleen.

Ik bied jou een luisterend oor en degelijk advies zodat je staande kan blijven in deze nieuwe realiteit. Je zal er snel weer autonoom tegen aan kunnen. Aarzel niet langer want de beste moment om aan jezelf te werken is altijd ‘NU’.

SpiritWorks: psychotherapie, hypnotherapie & coaching bij u thuis in Heist-op-den-Berg door Reinout Baeckelmans

Psychotherapie

Een gewichtig woord om te zeggen dat ik vooral bezig wil zijn met het welzijn van mensen. Of dat nu gaat over assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, creativiteit of verandering,… de mens met al z’n bezorgdheden en kwetsbaarheden staat voor mij centraal.

Coaching

Als het aankomt op het helpen van mensen om hun emotionele problemen op te lossen en hun innerlijke gemoedstoestand in balans te brengen, dan is psychotherapie en coaching wetenschappelijke bewezen het meest succesvolle plan van aanpak. Het bevorder jouw emotionele en mentale gezondheid.

Relaxatie oefeningen

In het hedendaagse leven is stress onvermijdelijk en iets waar je – op een bepaald moment – moet mee leren omgaan. Sinds geruime tijd bied ik ontspannings – en relaxatieoefeningen aan die jou daarbij kunnen helpen. Dit gaat altijd samen met ademhalingsoefeningen.

Na een hectische dag brengen deze oefeningen jou terug tot jouw zinnen en bieden ze jou de tijd om terug op te laden.

Maar ze bieden jou ook de mogelijkheid om je eigen innerlijke wereld te ontdekken.

Persoonlijke Ontwikkeling

Wil je echt aan #selfcare doen, dan is hier jouw kans om dat op een grondige en diepgaande manier te doen, door een diepgaande confrontatie met jezelf aan te gaan. ‘reCONNECT‘ is veel meer dan een trainingsprogramma, het is een uitnodiging om na te denken over jezelf en om jezelf te transformeren.


Skype Sessie

Sessies van op afstand kunnen een groot nut hebben wanneer fysiek samen-zijn in de praktijkruimte onmogelijk is.


Heb je recht op terugbetaling van jouw sessies ?


Telefoon Sessie

Telefoonsessies kunnen een groot nut hebben wanneer fysiek samen-zijn in de praktijkruimte onmogelijk is.

Telefoonsessie
60 €
per uur
Telefoonsessie
  • Psychotherapie
  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Relaxatie Oefening
  • Persoonlijke Ontwikkeling

Boek je best een sessie van op afstand of in mijn praktijk ?


Meer informatie over sessies in mijn praktijk vind je hier.


Wil je meer informatie ? of wil je erover praten ?


Wat zeggen mijn cliënten

Elke Van Baelen

Wanneer je kind duidelijk niet goed in zijn vel zit, ga je als ouder bijna wanhopig op zoek naar hulp. Die hulp hebben we ongetwijfeld in grote mate hier gevonden! Ik stuurde een aanvraag via mail, en er werd diezelfde dag nog contact met me opgenomen. Een kort gesprekje waarin je gehoord wordt, waarin je voelt dat je iemand gevonden hebt die het welzijn van je kind even belangrijk vindt als jezelf, het voelde meteen goed aan! Van een kind dat het helemaal niet meer zag zitten, zijn we uitgedraaid op een blij en gelukkig kind. Met plezier komt hij naar hier, “Hij is echt een toffe man”, om het in mijn kind zijn woorden te zeggen. Ze lachen samen heel wat af. We zijn heel blij dat we hier terechtgekomen zijn. Zoek je iemand die je kind op een positief bevestigende manier verder kan helpen, dan zit je hier op het juiste adres!

Dries Claes

Doorheen een zeer moeilijke periode heeft 'spiritworks' mij enorm hard geholpen. De therapie was aangepast op maat. Na lang 'op de dool' geweest te zijn, hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat ik mijn diploma heb kunnen behalen en dat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen.

Sara Van Oudendijck

De combinatie van de relaxatie-oefeningen en het gesprek op zich zorgt ervoor dat je als je met een hoofd vol zorgen en drukte binnen ging, je buiten gaat als een relaxt persoon met minder druk op je schouders. Er wordt naar je geluisterd, hij durft confronteren en stimuleert je om anders te denken/om te gaan met beslommeringen en gedachten en geeft concrete oplossingen of laat je net zelf meedenken.

Wil je meer informatie ? of wil je erover praten ?