Psychotherapie en coaching voor volwassenen
Iedereen heeft wel eens een mindere dag. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven en daarbij kan ik je helpen. Af en toe heeft iedereen wel eens een mindere moment in zijn of haar leven.

Het meest sprekende teken hiervan is dat, wat je ook doet, je loopt te piekeren, je snel geïrriteerd bent of weinig slaapt… Iedereen rond jou heeft wel een mening klaar, maar geen echt advies waar je mee verder kan. Geen eenvoudige situatie waar je best wat hulp bij kan gebruiken.

Sara Van Oudendijck

De combinatie van de relaxatie-oefeningen en het gesprek op zich zorgt ervoor dat je als je met een hoofd vol zorgen en drukte binnen ging, je buiten gaat als een relaxt persoon met minder druk op je schouders. Er wordt naar je geluisterd, hij durft confronteren en stimuleert je om anders te denken/om te gaan met beslommeringen en gedachten en geeft concrete oplossingen of laat je net zelf meedenken.

Wat dan helpt, is praten met iemand die buiten jouw situatie staat. Die geen oordeel velt en luistert.

Jouw stress, boosheid, slapeloze nachten op een betere manier leren begrijpen zal cruciaal zijn om terug optimaal te functioneren. Van begeleiding tot meditatie tot veranderingen in een gezonde levensstijl, er zijn veel effectieve behandelingen die je kunnen helpen om die mindere periode te overwinnen en jouw leven terug te winnen en weer van jou te maken.

Jouw behandelingsmogelijkheden

Net zoals geen twee mensen zich om dezelfde redenen gestresseerd of boos voelen, is er geen begeleiding die iedere mens geneest met exact hetzelfde aantal sessies… Wat voor de ene mens werkt, werkt voor de andere misschien niet. Er zijn altijd verschillende manieren te bedenken om er doorheen te geraken.

We maken samen een plan, zonder dwang. We evalueren samen, zonder harde oordelen. Ik ben jouw klankbord, en jij bent iemand die terug groeit tot de persoon die je graag wil zijn.

Allemaal zaken waar we perfect een oplossing voor kunnen bedenken.

Neem hier contact op of boek hier een afspraak.