Therapie voor kinderen

Als je na een ongeval, pesterij of ander onaangenaam voorval een dipje krijgt, kan ik je helpen.

Af en toe heeft iedereen wel eens last van een angstaanval of stress.

Het meest sprekende teken hiervan is dat, wat je ook doet, je de wereld niet meer in een positief daglicht kan zien….. Maar bijna alles is te behandelen. Dus, als je slechte gevoel je ervan weerhoudt om het leven te leiden dat je echt wil, twijfel er dan nooit aan om professionele hulp te vragen en om jou te laten begeleiden door een expert.

Jouw dip op een betere manier leren begrijpen zal cruciaal zijn om terug te leren genieten. Van begeleiding tot meditatie tot veranderingen in een gezonde levensstijl, er zijn veel effectieve behandelingen die je kunnen helpen dat om slechte gevoel te overwinnen en jouw leven terug te winnen en weer van jou te maken.

Jouw behandelingsmogelijkheden

Net zoals geen twee kinderen om dezelfde redenen boos of onhandelbaar worden, is er geen begeleiding die ieder kind geneest met exact het zelfde aantal sessies… Wat voor het ene kind werkt, werkt voor het andere misschien niet.

Voor jouw ouders

Kinderen voelen veel. En ook al zijn ze vaak mondig, dat betekent niet dat ze onder woorden kunnen brengen wat er in hun kleine hoofdje gebeurt. Emoties zijn een raar ding. Nog meer voor ouders die die emoties moeten vatten.

Misschien is je kind vaak boos, of zie je dat het stress heeft? Misschien gaan er dingen niet goed op school, of zijn ze in aanraking gekomen met drugs of alcohol? En stel je jezelf zelfs vragen over of je het goed aanpakt?

Allemaal zaken waar we perfect een oplossing voor kunnen bedenken.