Over SpiritWorks


Waarom iedereen coaching kan gebruiken…


In het hedendaagse leven, is stress onvermijdelijk en iets – waar je op een bepaald moment in je leven – geen andere keuze meer hebt dan er mee te leren omgaan.Iedereen heeft wel eens een mindere dag.

Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven en daarbij kan ik je helpen. Af en toe heeft iedereen wel eens een mindere moment in zijn of haar leven.

Hoe is het allemaal begonnen?

Het begon allemaal door verschillende opleidingen te volgen van “Ecoute ton corps”. Deze trainingen leerden mij om beter naar mijn lichaam te leren luisteren en om meer bewust te worden van angsten, schuldgevoelens, overtuigingen enz. die we allemaal meedragen en die bijdragen tot problemen in ons leven. 

In 2007 volgde ik een opleiding tot hypnotherapeut. Snel bleek dat meer degelijke kennis van de psychologie wenselijk was, wilde ik mensen beter kunnen helpen.

Deze opleiding vond ik bij het AIHP waar ik me vervolmaakte tot  Integratief – Humanistisch – Experiëntieel Psychotherapeut in 2014.

Kiezen voor coaching is een keuze voor het werken met mensen, met hun bezorgdheden en kwetsbaarheden. Mijn doel is het (h)erkennen, aanspreken en verder ontwikkelen van ieders verborgen troeven en talenten. 

Dit doe ik door interventies op het gebied van assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, conflicten en de laatste jaren vooral rond creativiteit, verandering en transformatie.

Meer over mij weten ?

Missie – Visie & Waarden

Missie

Iedere mens moet zich kunnen ontwikkelen en zijn beste versie kunnen zijn of worden. Iedereen kan een gelukkig en gezond leven leiden.

Visie

Op de korte termijn wil SpiritWorks mensen begeleiden om persoonlijk te ontwikkelen en zo een gelukkiger en een gezonder leven te leiden.

Waarden

Idealisme

Je staat als cliënt centraal. Ik garandeer je een persoonlijke aanpak, die jou een gelukkiger en een gezonder leven kan doen leiden. Hier ben je geen nummer.

Zingeving

Dagelijks bezig zijn om het welzijn van mensen te verbeteren geeft zin aan wat ik wil bereiken.

Harmonie

Zoeken naar zaken die mensen verbinden is essentieel om samen te leven. De neuzen in dezelfde richting draaien is een beweging die van binnenuit moet komen.

Positiviteit

Ik probeer hoofdzakelijk opportuniteiten in plaats van problemen te zien. Hierdoor ontstaat er een proces van verbetering: zowel als individu maar ook in teamverband.

Diepgang

Ontwikkelen van binnenuit kan alleen door terug te grijpen naar de essentie. Vasthouden aan deze essentie is diepgang.

Geluk

Dit is voor iedereen anders. Een inzicht krijgen in het geluksconcept van de ander, biedt je de mogelijkheid om dit mee waar te maken.