Copyright SpiritWorks:psychotherapeut & coach in Heist-op-den-Berg. All rights reserved.

Voor als het even niet lukt

SpiritWorks, psychotherapie & coaching op maat

SpiritWorks, psychotherapie & coaching op maat

Hier vind je een discrete psychotherapeut en coach met inlevingsvermogen; een hypnotherapeut met expertise, een expert in relaxatie oefeningen en persoonlijke ontwikkeling.

PSYCHOTHERAPIE

Een gewichtig woord om te zeggen dat ik vooral bezig wil zijn met het welzijn van mensen. Of dat nu gaat over assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, creativiteit of verandering,… de mens met al z’n bezorgdheden en kwetsbaarheden staat voor mij centraal.

COACHING

Als het aankomt op het helpen van mensen om hun emotionele problemen op te lossen en hun innerlijke gemoedstoestand in balans te brengen, dan is psychotherapie en coaching wetenschappelijke bewezen het meest succesvolle plan van aanpak. Het bevorder jouw emotionele en mentale gezondheid.

RELAXATIE OEFENINGEN

In het hedendaagse leven, is stress onvermijdelijk en iets – waar je op een bepaald moment in je leven – geen andere keuze meer hebt dan er mee te leren omgaan. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven en daarbij kan ik je helpen. Af en toe heeft iedereen wel eens een mindere moment in zijn of haar leven.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wil je echt aan #selfcare doen, dan is hier jouw kans om dat op een grondige en diepgaande manier te doen, door een diepgaande confrontatie met jezelf aan te gaan. ‘reCONNECT‘ is veel meer dan een trainingsprogramma, het is een uitnodiging om na te denken over jezelf en om jezelf te transformeren.

Mijn Persoonlijke Ontwikkelings Programma

Eens je echt weet wie je bent, weet je ook beter wat je wil. Eens je weet wat je wil, wordt het eenvoudiger om te focussen op wat nu echt belangrijk is en de bijzaken te onderscheiden en los te laten. Het voorkomt en geneest heel wat twijfels, depressies, angsten, verslavingen, burn-outs en bore-outs.

Online Aanbod

Sessies van op afstand kunnen een groot nut hebben wanneer fysiek samen-zijn in de praktijkruimte onmogelijk is.

Hebt u recht op terugbetaling van uw sessies ? Controleer het hier.

Mijn psychotherapie & coaching aanbod

Iedereen heeft wel eens een mindere dag. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid. En voor sommigen is het moeilijk om daar terug uit te stappen.

0479 41 99 59
015 25 07 62

Geef eerst jouw SKYPE contactgegevens of ID door via info@spiritworks.be”. Mijn ID is “reinout.baeckelmans”.

Wandel Sessie - 60 €

Psychotherapie
Coaching

Boek een sessie

Skype "Brons" Sessie - 50 €

Psychotherapie
Coaching

Boek een sessie

Skype "Zilver" Sessie - 60 €

Psychotherapie
Coaching
Hypnotherapie
Relaxatie Oefening

Boek een sessie

Skype "Goud" Sessie - 70 €

Psychotherapie
Coaching
Hypnotherapie
Relaxatie Oefening
Persoonlijke Ontwikkeling

Boek een sessie

Telefoon Sessie - 60 €

Psychotherapie
Coaching

Boek een sessie

Besprekingen van cliënten

Wat zeggen mijn cliënten over mijn werk ?

Wanneer je kind duidelijk niet goed in zijn vel zit, ga je als ouder bijna wanhopig op zoek naar hulp. Die hulp hebben we ongetwijfeld in grote mate hier gevonden! Ik stuurde een aanvraag via mail, en er werd diezelfde dag nog contact met me opgenomen. Een kort gesprekje waarin je gehoord wordt, waarin je voelt dat je iemand gevonden hebt die het welzijn van je kind even belangrijk vindt als jezelf, het voelde meteen goed aan! Van een kind dat het helemaal niet meer zag zitten, zijn we uitgedraaid op een blij en gelukkig kind. Met plezier komt hij naar hier, “Hij is echt een toffe man”, om het in mijn kind zijn woorden te zeggen. Ze lachen samen heel wat af. We zijn heel blij dat we hier terechtgekomen zijn. Zoek je iemand die je kind op een positief bevestigende manier verder kan helpen, dan zit je hier op het juiste adres!

Elke Van Baelen

Doorheen een zeer moeilijke periode heeft 'spiritworks' mij enorm hard geholpen. De therapie was aangepast op maat. Na lang 'op de dool' geweest te zijn, hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat ik mijn diploma heb kunnen behalen en dat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen.

Dries Claes

De combinatie van de relaxatie-oefeningen en het gesprek op zich zorgt ervoor dat je als je met een hoofd vol zorgen en drukte binnen ging, je buiten gaat als een relaxt persoon met minder druk op je schouders. Er wordt naar je geluisterd, hij durft confronteren en stimuleert je om anders te denken/om te gaan met beslommeringen en gedachten en geeft concrete oplossingen of laat je net zelf meedenken.

Sara Van Oudendijck

Aanbod

Sessies van op afstand kunnen een groot nut hebben wanneer fysiek samen-zijn in de praktijkruimte onmogelijk is, maar we bieden ook wandelsessies aan.

Downloads

Download de gratis ontspanningsoefeningen en beluister onze relaxerende muziek compilatie. Abonneer op je mijn nieuwsbrieven. Regelmatig zal ik jouw informatie doorsturen die je kan helpen om deze beproeving met succes te doorstaan.