Site icon SpiritWorks: Psychotherapie, EMDR & coaching in Heist o/d Berg door Reinout Baeckelmans

Da Silva Alfa training

Ontdek de kracht van jouw geest.

De Da Silva Methode

Wil je een positieve verandering in je leven ervaren? Maak kennis met de revolutionaire Da Silva Methode – een eenvoudige, maar uiterst effectieve benadering om je mentale potentieel te ontketenen en te benutten!

Stap binnen in een wereld waarin stress, angsten, slaapproblemen en andere uitdagingen geen grip meer op je hebben. Met de Da Silva Methode leer je in enkele minuten een staat van diepe ontspanning te bereiken, zowel fysiek als mentaal. Ontdek hoe je actief je gedachten kunt sturen, om een leven vol helderheid, creativiteit en balans te omarmen.

Wist je dat ons brein verschillende golven produceert die onze bewustzijnsniveaus beïnvloeden? Bij de Da Silva Alfa Training/Coaching sessie duiken we dieper in deze fascinerende wereld. Bereik het alfaniveau – een staat van totale harmonie en rust, waarin je zowel je linker- als rechterhersenhelft in perfecte synchroniciteit laat samenwerken.

Da Silva Alfa Training sessie: ontdek de kracht van jouw geest
Da Silva Alfa Training sessie: ontdek de kracht van jouw geest

De Silva Methode leert je hoe je in enkele minuten in een staat van volledige ontspanning kunt komen, zowel fysiek als mentaal en hoe je op een actieve manier zelf je denken stuurt om af te geraken van stress, angsten, slaapproblemen, hoofdpijn, migraine, burn-out, depressie e.d.

De inspirerende ontdekkingsreis van de Da Silva Methode begon met José Silva, die zijn eigen kinderen wilde helpen bij het verbeteren van hun leerprestaties. Het resultaat? Verbluffende verbeteringen in concentratie, geheugen en zelfs intuïtieve vermogens!

Ben jij klaar om jouw potentieel te omarmen en de kracht van jouw geest te onthullen? Boek nu een Da Silva Alfa Training sessie!

De combinatie van de relaxatie-oefeningen en het gesprek op zich zorgt ervoor dat je als je met een hoofd vol zorgen en drukte binnen ging, je buiten gaat als een relaxt persoon met minder druk op je schouders. Er wordt naar je geluisterd, hij durft confronteren en stimuleert je om anders te denken/om te gaan met beslommeringen en gedachten en geeft concrete oplossingen of laat je net zelf meedenken.

Beschikbaarheden

Maandag - Vrijdag

17:00 - 21:00

  Maak een afspraak

Zaterdag

Alleen op telefonische afspraak

 Bel nu

Indicaties

Alfa training is ideaal voor :

– een betere ontspanning en nachtrust, 

– een hoger zelfbewustzijn 

– en betere stress bestendigheid.

Links

Word lid van de SpiritWorks Closed User Group op FaceBook of beluister de online mediaties op de SpiritWorks YouTube pagina

Stel je vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

      Exit mobile version