Site icon SpiritWorks: Psychotherapie, EMDR & coaching in Heist o/d Berg door Reinout Baeckelmans

Psychotherapie en coaching – jongeren

Als jouw puberteit niet zo vlot loopt, je het gevoel hebt dat niemand jou begrijpt en niemand hebt om naar jouw liefdesverdriet te luisteren is dat best een lastige episode in jouw leven waarbij ik je kan helpen.

Psychotherapie en coaching voor jongeren

Als jouw puberteit niet zo vlot loopt, je het gevoel hebt dat niemand jou begrijpt en niemand hebt om naar jouw liefdesverdriet te luisteren is dat best een lastige episode in jouw leven waarbij ik je kan helpen.

Af en toe heeft iedereen wel eens last van moeilijke momenten in zijn of haar leven.

Het meest sprekende teken hiervan is dat, wat je ook doet, je jezelf onbegrepen en eenzaam voelt… Iedereen rond jou heeft wel een oordeel klaar, maar geen echt advies waar je mee verder kan. Geen eenvoudige situatie waar je best wat hulp bij kan gebruiken. Zo veel vragen waar je mee zit en zelf vind je geen antwoorden.

Maar ze moeten wel gesteld worden. Want ze horen bij opgroeien en volwassen worden. Wat dan helpt, is praten met iemand die buiten jouw situatie staat. Die ver van hoog oplaaiende emoties blijft, en geen oordeel velt.

Jouw onaangename gevoelens op een betere manier leren begrijpen zal cruciaal zijn om volwassen te worden. Van begeleiding tot meditatie tot veranderingen in een gezonde levensstijl, er zijn veel effectieve behandelingen die je kunnen helpen om dat slechte gevoel te overwinnen en jouw leven terug te winnen en weer van jou te maken.

Psychotherapie en coaching voor jongeren in Heist-op-den-Berg door SpiritWorks: Reinout Baeckelmans
Af en toe heeft iedereen wel eens last van moeilijke momenten in zijn of haar leven.

Jouw behandelingsmogelijkheden

Net zoals geen twee jongeren zich om dezelfde redenen eenzaam of onbegrepen voelen, is er geen begeleiding die iedere jongere geneest met exact hetzelfde aantal sessies… Wat voor de ene jongere werkt, werkt voor de andere misschien niet. Maar veel jongeren zitten met deze vragen. En altijd zijn er manieren te bedenken om daar doorheen te geraken.

Voor jouw ouders

Jongeren zijn vaak mondig, maar dat betekent niet dat ze onder woorden kunnen brengen wat er binnen in hen gaande is. Jij weet dat de puberteit een korte fase in hun leven is, maar zo ervaart jouw kind dat niet: het verandert elke dag, van binnen én van buiten.

Misschien klikt het niet meer zo met jouw opgroeiende kind als voorheen? Misschien trekt het zich meer terug en is het zeer kort van stof? Of is het in aanraking gekomen met drugs of alcohol? En stel je jezelf zelfs vragen over of je het goed aanpakt?

Doorheen een zeer moeilijke periode heeft ‘spiritworks’ mij enorm hard geholpen. De therapie was aangepast op maat. Na lang ‘op de dool’ geweest te zijn, hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat ik mijn diploma heb kunnen behalen en dat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen.

Coaching van het leven Reinout is bekwaam, hulpvaardig, empathisch, creatief, open-minded, intelligent … De hulpverlener die met twee voeten op de grond staat en zijn coaching en bemiddeling me al even tamelijk geworteld en gegrond houd. Als ik de praktijk binnenstap, sluiten we even de hectische Zoo, dat de de wereld soms kan zijn, even buiten. Gesprekken werken vaak zoals zuivere lucht, opluchtend, waarna ik opnieuw ietsje helderder denk. Soms weerleggen we enkel een steentje in de rivier van het leven, waarna de gedachtenstroom net iets anders gaat. Of soms observeren we enkel deze rare rivier met al zijn kronkels en bochten en mag het … er gewoon zijn … (Sorry Reinout, ik schrijf dit bewust een beetje anoniem, maar ik vermoed wel dat je weet van wie het komt, je doet en deed veel moeite en je gaf me niet op, bedankt!)

Beschikbaarheden

Maandag - Vrijdag

17:00 - 21:00

  Maak een afspraak

Zaterdag

Alleen op telefonische afspraak

 Bel nu

Links

Word lid van de SpiritWorks Closed User Group op FaceBook of beluiister de online mediaties op de SpiritWorks YouTube pagina

Stel je vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

      Exit mobile version