Site icon SpiritWorks: Psychotherapie, EMDR & coaching in Heist o/d Berg door Reinout Baeckelmans

Psychotherapie en coaching – kinderen

De dip van jouw kind leren begrijpen zal cruciaal zijn om het terug te zien genieten.

Psychotherapie en coaching voor kinderen

Als je na een ongeval, pesterij of ander onaangenaam voorval een dipje krijgt, kan ik je helpen. Af en toe heeft iedereen wel eens last van een angstaanval of stress.

Het meest sprekende teken hiervan is dat, wat je ook doet, je de wereld niet meer in een positief daglicht kan zien….. Maar bijna alles is te behandelen. Dus, als je slechte gevoel je ervan weerhoudt om het leven te leiden dat je echt wil, twijfel er dan nooit aan om professionele hulp te vragen en om jou te laten begeleiden door een expert.

Jouw dip op een betere manier leren begrijpen zal cruciaal zijn om terug te leren genieten. Van begeleiding tot meditatie tot veranderingen in een gezonde levensstijl. Er zijn veel effectieve behandelingen die je kunnen helpen om dat slechte gevoel te overwinnen en jouw leven terug te winnen en weer van jou te maken.

Psychotherapie en coaching voor kinderen in Heist-op-den-Berg door SpiritWorks: Reinout Baeckelmans
De dip van jouw kind leren begrijpen zal cruciaal zijn om het terug te zien genieten.

Jouw behandelingsmogelijkheden

Net zoals geen twee kinderen om dezelfde redenen boos of onhandelbaar worden, is er geen begeleiding die ieder kind geneest met exact evenveel sessies… Wat voor het ene kind werkt, werkt voor het andere misschien niet.

Voor jouw ouders

Kinderen voelen veel. En ook al zijn ze vaak mondig, dat betekent niet dat ze onder woorden kunnen brengen wat er in hun kleine hoofdje gebeurt. Emoties zijn een raar ding. Nog meer voor ouders die die emoties moeten vatten.

Misschien is je kind vaak boos, of zie je dat het stress heeft? Misschien gaan er dingen niet goed op school, of zijn ze in aanraking gekomen met drugs of alcohol? En stel je jezelf zelfs vragen over of je het wel goed aanpakt?

Wanneer je kind duidelijk niet goed in zijn vel zit, ga je als ouder bijna wanhopig op zoek naar hulp. Die hulp hebben we ongetwijfeld in grote mate hier gevonden! Ik stuurde een aanvraag via mail, en er werd diezelfde dag nog contact met me opgenomen. Een kort gesprekje waarin je gehoord wordt, waarin je voelt dat je iemand gevonden hebt die het welzijn van je kind even belangrijk vindt als jezelf, het voelde meteen goed aan! Van een kind dat het helemaal niet meer zag zitten, zijn we uitgedraaid op een blij en gelukkig kind. Met plezier komt hij naar hier, “Hij is echt een toffe man”, om het in mijn kind zijn woorden te zeggen. Ze lachen samen heel wat af. We zijn heel blij dat we hier terechtgekomen zijn. Zoek je iemand die je kind op een positief bevestigende manier verder kan helpen, dan zit je hier op het juiste adres!

Beschikbaarheden

Maandag - Vrijdag

17:00 - 21:00

  Maak een afspraak

Zaterdag

Alleen op telefonische afspraak

 Bel nu

Links

Word lid van de SpiritWorks Closed User Group op FaceBook of beluiister de online mediaties op de SpiritWorks YouTube pagina

Stel je vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

      Exit mobile version