Site icon SpiritWorks: Psychotherapie, EMDR & coaching in Heist o/d Berg door Reinout Baeckelmans

Psychotherapie en coaching – volwassenen

Iedereen heeft wel eens een mindere dag. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven en daarbij kan ik je helpen. Af en toe heeft iedereen wel eens een mindere moment in zijn of haar leven.

Psychotherapie en coaching voor volwassenen

Het meest sprekende teken hiervan is dat, wat je ook doet, je loopt te piekeren, je snel geïrriteerd bent of weinig slaapt… Iedereen rond jou heeft wel een mening klaar, maar geen echt advies waar je mee verder kan. Geen eenvoudige situatie waar je best wat hulp bij kan gebruiken.

Wat dan helpt, is praten met iemand die buiten jouw situatie staat. Die geen oordeel velt en luistert.

Jouw stress, boosheid, slapeloze nachten op een betere manier leren begrijpen zal cruciaal zijn om terug optimaal te functioneren. Van begeleiding tot meditatie tot veranderingen in een gezonde levensstijl, er zijn veel effectieve behandelingen die je kunnen helpen om die mindere periode te overwinnen en jouw leven terug te winnen en weer van jou te maken.

Psychotherapie en coaching voor volwassenen in Heist-op-den-Berg door SpiritWorks: Reinout Baeckelmans
Als het even niet lukt, kan je dat duwtje in de rug best gebruiken.

Jouw behandelingsmogelijkheden

Net zoals geen twee mensen zich om dezelfde redenen gestresseerd of boos voelen, is er geen begeleiding die iedere mens geneest met exact hetzelfde aantal sessies… Wat voor de ene mens werkt, werkt voor de andere misschien niet. Er zijn altijd verschillende manieren te bedenken om er doorheen te geraken.

We maken samen een plan, zonder dwang. We evalueren samen, zonder harde oordelen. Ik ben jouw klankbord, en jij bent iemand die terug groeit tot de persoon die je graag wil zijn.

Jef

top ervaring Hoewel ik eerst zeer sceptisch stond tegenover alles wat met therapie te maken heeft, is Reinhout er toch zeer snel in geslaagd om mijn vertrouwen te winnen. Zijn eerder technische achtergrond hielp hier zeker bij. Zijn directe en duidelijke aanpak was voor mij een verrijking en had ik niet verwacht. Het heeft me ook geholpen om zeer snel tot juiste inzichten te komen en heb ik het roer om kunnen gooien.

Via Reinout zijn aanpak, tips en oefeningen heb ik enorm veel geleerd over mezelf, mijn kijk op anderen en op de wereld. Ik ben me bewuster van wie ik ben en welk effect ik op anderen kan maken. Zijn persoonlijke aanpak, betrokkenheid en gezonde portie sarcasme hebben mij al enorm geholpen en meer inzichten doen krijgen. Ik noem hem ook wel mijn life coach, inspirator en mental coach.

Eye-opener! Na onnoemelijk veel psychologen en therapeuten te hebben gezien, kwam ik via Google terecht bij SpiritWorks. En wat ben ik daar dankbaar voor. Ik heb nog maar 1 individuele sessie gehad. Maar wat een eye-opener! Ik werd geconfronteerd met mezelf zoals nooit tevoren. Eindelijk iemand…die er volgens mijn gevoel….boenk op zat! Reinout heeft ongelooflijk veel empathie en stelt je gerust, laat je voelen dat je écht niet alleen bent en luistert écht. Mijn gevoel geeft me aan dat deze man weet waar die mee bezig is. Ik ben benieuwd waar ik ga uitkomen, maar heb een goed gevoel dat ik eindelijk eens grondig geholpen ga worden.

Beschikbaarheden

Maandag - Vrijdag

17:00 - 21:00

  Maak een afspraak

Zaterdag

Alleen op telefonische afspraak

 Bel nu

Indicaties

De ontspannings – en ademhalingsoefeningen zijn ideaal voor :

– een betere ontspanning en nachtrust, 

– een hoger zelfbewustzijn 

– en betere stress bestendigheid.

Links

Word lid van de SpiritWorks Closed User Group op FaceBook of beluiister de online mediaties op de SpiritWorks YouTube pagina

Stel je vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

      Exit mobile version