Hou rekening met deze basismaatregelen:

* Overweeg een wandelsessie. Dat kan zonder mondmasker.

* Als je ziek bent, annuleer de sessie 24u op voorhand. Heb je koorts, hoest, hoofdpijn, diarree, verlies van reuk-en smaakzin of last met de ademhaling: raadpleeg uw huisarts.

* Vermijd de wachtzaal. Kom ten vroegste 5 minuten op voorhand. Begeleiders dienen buiten te wachten. Raak niets aan in de praktijkruimte en laat mij de deuren opendoen.

* Breng je eigen handdoek mee om op te zitten.

* 1,5m afstand blijft de norm. Zowel voor de wandelsessies als voor sessies in mijn praktijk. Anders dragen we een mondmasker.

* De sessies zijn 10 minuten korter.Dit geeft mij de tijd om de praktijkruimte te ontsmetten.

* Toiletbezoek wordt afgeraden, maar er is ontsmettingsmiddel voor handen.

* Ontsmet je handen voor en na de sessie.

* De praktijkruimte wordt zoveel als mogelijk verlucht.

* Breng je eigen pen mee om een volgende afspraak te noteren.

* Ik mag je geen drank aanbieden; dat is niet toegestaan. Breng dus eventueel je eigen drank mee.

* Betaal electronisch.

Psychotherapie

Een gewichtig woord om te zeggen dat ik vooral bezig wil zijn met het welzijn van mensen. Of dat nu gaat over assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, creativiteit of verandering,… de mens met al z’n bezorgdheden en kwetsbaarheden staat voor mij centraal.

Coaching

Als het aankomt op het helpen van mensen om hun emotionele problemen op te lossen en hun innerlijke gemoedstoestand in balans te brengen, dan is psychotherapie en coaching wetenschappelijke bewezen het meest succesvolle plan van aanpak. Het bevorder jouw emotionele en mentale gezondheid.

Relaxatie oefeningen

In het hedendaagse leven, is stress onvermijdelijk en iets – waar je op een bepaald moment in je leven – geen andere keuze meer hebt dan er mee te leren omgaan. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven en daarbij kan ik je helpen. Af en toe heeft iedereen wel eens een mindere moment in zijn of haar leven.

Persoonlijke Ontwikkeling

Wil je echt aan #selfcare doen, dan is hier jouw kans om dat op een grondige en diepgaande manier te doen, door een diepgaande confrontatie met jezelf aan te gaan. ‘reCONNECT‘ is veel meer dan een trainingsprogramma, het is een uitnodiging om na te denken over jezelf en om jezelf te transformeren.

Wandelsessie

Bewegen is op zich al goed voor jouw mentale gezondheid, maar therapie en coaching terwijl je wandelt voegt hier nog een dimensie aan toe.

Sessie in mijn praktijk.

De klassieke therapie en coaching sessies in mijn praktijkruimte.

Coaching / Therapie Sessie
60 €
per uur
“CTS”
 • Psychotherapie
 • Coaching
 • Hypnotherapie
 • Relaxatie Oefening
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • #SelfCare
Relaxatie Oefening Sessie
60 €
per uur
“ROS”
 • Psychotherapie
 • Coaching
 • Hypnotherapie
 • Relaxatie Oefening
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • #SelfCare
populair

Hebt u recht op terugbetaling van uw sessies ?

Wandel Sessie

Wandelsessies in de natuur kunnen een groot nut hebben wanneer fysiek samen-zijn in de praktijkruimte onmogelijk is.

Wandelsessie
60 €
per uur
Wandelsessie
 • Psychotherapie
 • Coaching
 • Hypnotherapie
 • Relaxatie Oefening
 • Persoonlijke Ontwikkeling

Hebt u recht op terugbetaling van uw sessies ?

Wat zeggen mijn cliënten
Elke Van Baelen

Psychotherapie & Coaching voor kinderen

Wanneer je kind duidelijk niet goed in zijn vel zit, ga je als ouder bijna wanhopig op zoek naar hulp. Die hulp hebben we ongetwijfeld in grote mate hier gevonden! Ik stuurde een aanvraag via mail, en er werd diezelfde dag nog contact met me opgenomen. Een kort gesprekje waarin je gehoord wordt, waarin je voelt dat je iemand gevonden hebt die het welzijn van je kind even belangrijk vindt als jezelf, het voelde meteen goed aan! Van een kind dat het helemaal niet meer zag zitten, zijn we uitgedraaid op een blij en gelukkig kind. Met plezier komt hij naar hier, “Hij is echt een toffe man”, om het in mijn kind zijn woorden te zeggen. Ze lachen samen heel wat af. We zijn heel blij dat we hier terechtgekomen zijn. Zoek je iemand die je kind op een positief bevestigende manier verder kan helpen, dan zit je hier op het juiste adres!

Dries Claes

Psychotherapie & Coaching voor jongeren

Doorheen een zeer moeilijke periode heeft ‘spiritworks’ mij enorm hard geholpen. De therapie was aangepast op maat. Na lang ‘op de dool’ geweest te zijn, hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat ik mijn diploma heb kunnen behalen en dat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen.

Sara Van Oudendijck

Psychotherapie & Coaching voor volwassenen

De combinatie van de relaxatie-oefeningen en het gesprek op zich zorgt ervoor dat je als je met een hoofd vol zorgen en drukte binnen ging, je buiten gaat als een relaxt persoon met minder druk op je schouders. Er wordt naar je geluisterd, hij durft confronteren en stimuleert je om anders te denken/om te gaan met beslommeringen en gedachten en geeft concrete oplossingen of laat je net zelf meedenken.

Meer informatie over sessie in mij praktijk vind je hier.
Een afspraak kan je hier boeken.