SpiritWorks: Psychotherapie, EMDR & coaching in Heist o/d Berg door Reinout Baeckelmans

SpiritWorks: Psychotherapie, EMDR & coaching in Heist op-den-Berg

Psychotherapie, EMDR
& coaching
in Heist-op-den-Berg

SpiritWorks

Alles over psychotherapie, EMDR, hypnotherapie & TRE door SpiritWorks en Reinout Baeckelmans
Stop met uitstellen
Heel je
lichaam
en geest
Met EMDR en TRE therapie kan je een gezonde geest in een gezond lichaam bewerkstellingen.

Word de beste versie
van jezelf

Leer om
jezelf te helpen

Ontwikkel persoonlijk: individueel of in groep.

Psychotherapie, EMDR & Coaching

Klaar voor een positieve verandering in je leven?

Welkom bij SpiritWorks in Heist-op-den-Berg, waar we geen problemen zien, maar kansen voor groei en welzijn. Ik ben Reinout, jouw gids naar innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Bij SpiritWorks draait het niet om labels, maar om jouw welzijn. Of je nu worstelt met angst, boosheid, verdriet, of gewoon behoefte hebt aan meer balans, ik bied professionele begeleiding op maat. Als psychotherapeut, mental of life coach, hypnotherapeut en EMDR practitioner combineer ik verschillende methoden om jou te helpen je beste zelf te worden.

Je bent hier niet toevallig beland. Het is een teken dat je klaar bent voor verandering. Laten we samenwerken aan een leven vol veerkracht en zelfvertrouwen. Boek vandaag nog een intakegesprek en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw mentale welzijn.

Bij SpiritWorks draait alles om jou. Laat een berichtje achter en ik neem vandaag nog contact met je op. Want jouw welzijn verdient alle aandacht. Maak de eerste stap naar een leven vol zelfredzaamheid en innerlijke rust. Blijf niet langer alleen met je vragen zitten. Samen vinden we de antwoorden.

Om jou beter te kunnen helpen,
combineer ik verschillende technieken.

Psychotherapie, EMDR,
Mental of
Life Coaching,
en Hypnotherapie.

MIJN PRINCIPE

We kunnen een groot verschil maken in de kleine dingen

Reinout Baeckelmans

Reinout Baeckelmans: Psycho – & hypnotherapie, EMDR & coaching in Heist-op-den-Berg door SpiritWorks

'Psychotherapeut'; een gewichtig woord om te zeggen dat ik vooral bezig ben met het welzijn van mensen.

Bij mij draait het niet om labels, maar om jouw welzijn. Of je nu worstelt met angst, boosheid, verdriet, of gewoon behoefte hebt aan meer balans, ik bied professionele begeleiding op maat. Als psychotherapeut, hypnotherapeut en EMDR practitioner combineer ik verschillende methoden om jou te helpen je beste zelf te worden.

Persoonlijke Aanpak
op maat

Met welke specifieke cliënt ik ook werk, wat zijn of haar emotionele problemen ook zijn, ik stel altijd een persoonlijke aanpak op die uiteindelijk vruchten afwerpt.

Beoordelingen

Ik heb enkel een intakegesprek gehad maar dat liep helemaal perfect. Dit met wederzijds begrip, erg doelgerichte en directe vragen gekoppeld aan de juiste informatie. Bedankt om mij verder te helpen!
2023-06-26
Via Reinout zijn aanpak, tips en oefeningen heb ik enorm veel geleerd over mezelf, mijn kijk op anderen en op de wereld. Ik ben me bewuster van wie ik ben en welk effect ik op anderen kan maken. Zijn persoonlijke aanpak, betrokkenheid en gezonde portie sarcasme hebben mij al enorm geholpen en meer inzichten doen krijgen. Ik noem hem ook wel mijn life coach, inspirator en mental coach.
2022-05-26
Eindelijk dan toch de stap gezet om hulp te zoeken. En het was super! Een warm ontvangst en een fijn eerste gesprek. Ik kijk uit naar de volgende afspraak. Eindelijk iemand gevonden die mij kan helpen. Ik ben niet zot!! Oef...😃👍 Sandra Jennes
2023-11-26
Wanneer je kind duidelijk niet goed in zijn vel zit, ga je als ouder bijna wanhopig op zoek naar hulp. Die hulp hebben we ongetwijfeld in grote mate hier gevonden! Ik stuurde een aanvraag via mail, en er werd diezelfde dag nog contact met me opgenomen. Een kort gesprekje waarin je gehoord wordt, waarin je voelt dat je iemand gevonden hebt die het welzijn van je kind even belangrijk vindt als jezelf, het voelde meteen goed aan! Van een kind dat het helemaal niet meer zag zitten, zijn we uitgedraaid op een blij en gelukkig kind. Met plezier komt hij naar hier, “Hij is echt een toffe man”, om het in mijn kind zijn woorden te zeggen. Ze lachen samen heel wat af. We zijn heel blij dat we hier terechtgekomen zijn. Zoek je iemand die je kind op een positief bevestigende manier verder kan helpen, dan zit je hier op het juiste adres!
2020-05-26
Leuke man om problemen te bespreken. Luistert goed, oordeelt niet en adviseert perfect.
30/11/2023

top ervaring

Hoewel ik eerst zeer sceptisch stond tegenover alles wat met therapie te maken heeft, is Reinhout er toch zeer snel in geslaagd om mijn vertrouwen te winnen. Zijn eerder technische achtergrond hielp hier zeker bij.

Zijn directe en duidelijke aanpak was voor mij een verrijking en had ik niet verwacht. Het heeft me ook geholpen om zeer snel tot juiste inzichten te komen en heb ik het roer om kunnen gooien.

Datum van ervaring: 08 januari 2024

18/01/2024
*****
2022-05-26
De combinatie van de relaxatie-oefeningen en het gesprek op zich zorgt ervoor dat je als je met een hoofd vol zorgen en drukte binnen ging, je buiten gaat als een relaxt persoon met minder druk op je schouders. Er wordt naar je geluisterd, hij durft confronteren en stimuleert je om anders te denken/om te gaan met beslommeringen en gedachten en geeft concrete oplossingen of laat je net zelf meedenken.
2020-05-26
Het vergde wat moed om naar een nieuwe therapeut te gaan, om hulp te vragen en mijn kwetsbaarheid te tonen. Maar vanaf het begin voelde ik de rust, warmte en zachtheid van Reinout. Ik ga voor gesprekken en EMDR therapie bij hem. Over moeilijke zaken hoef je niet te praten als je niet wil, al is er zeker plaats om dat wel te doen indien je dit zelf wenst. Onze gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik mijn gevoelens niet hoef weg te steken, ze mogen er zijn. Dat ik besef dat het niet mijn schuld is, dat ik er mag zijn. Bij Reinout kan je jezelf zijn, hij geeft je een veilige omgeving. Heel erg bedankt Reinout voor alle steun en begrip!
2023-05-26
In november 2023 kwam ik bij Reinout terecht in zijn praktijk nadat ik een burnout kreeg die ik overigens absoluut niet had zien aankomen. Ik ben er letterlijk binnengestapt als een hoofd dat niet meer vastzat aan haar eigen lichaam. Een persoon die niet meer helder kon nadenken en vergeten was hoe ze moest voelen wanneer er over een grens heen gegaan werd. Ik kan me die eerste afspraak nog maar vaag herinneren. De weg die we samen aflegden, is voor mij ontzettend helend geweest. Toen ik begon met de therapie, dacht ik echt dat het nooit meer goed zou komen. Maar elke sessie opnieuw werden er nieuwe handvaten aangereikt die ik later thuis kon gebruiken en liet Reinout meermaals alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De weg is zeker niet altijd makkelijk geweest, maar het is gewoon van groot belang dat je door je diepste dalen gaat voor je naar je hoogste toppen kan. En dat doe je door samen met Reinout je pad te bewandelen en met de juiste intrinsieke motivatie en doorzettingsvermogen je hele zijn weer opnieuw te vinden. Ik kan dan nu in juni 2024 ook vol trots zeggen dat dit me gelukt is, dat Reinout me daar ook erg mee geholpen heeft en dat zijn ondersteuning van onschatbare waarde was. Indien je iemand zoekt die jou niet als nummer, maar als persoon behandelt, die jou altijd de juiste dingen weet te zeggen, die écht weet waarover hij praat, die jou beter laat buitengaan dan dat je binnenkwam, twijfel dan niet langer, maar ga met Reinout in zee, want ik verzeker je dat je je leven weer in handen krijgt (als je dat zelf ook wil!).
25/06/2024
Intakegesprek (gratis) gehad een paar maanden geleden, onmiddellijk op mijn gemak, luistert aandachtig en helpt met goeie raad en suggesties. Zeker een aanrader ! Merci, Reinout !
2024-04-26

Eye-opener!

Na onnoemelijk veel psychologen en therapeuten te hebben gezien, kwam ik via Google terecht bij SpiritWorks. En wat ben ik daar dankbaar voor. Ik heb nog maar 1 individuele sessie gehad. Maar wat een eye-opener! Ik werd geconfronteerd met mezelf zoals nooit tevoren. Eindelijk iemand...die er volgens mijn gevoel....boenk op zat!

Reinout heeft ongelooflijk veel empathie en stelt je gerust, laat je voelen dat je écht niet alleen bent en luistert écht. Mijn gevoel geeft me aan dat deze man weet waar die mee bezig is. Ik ben benieuwd waar ik ga uitkomen, maar heb een goed gevoel dat ik eindelijk eens grondig geholpen ga worden.

26/01/2024
*****
2020-05-26

Voor ik hier terecht kwam had ik al 4 verschillende psychologen uitgeprobeerd maar ik had telkens het gevoel dat wat ze mij vertelde ik zelf wel wist en niet verder geraakte dan ik wilde. Alles bleef te oppervlakkig en laat dat net hétgene zijn wat je bij SpiritWorks vooral niet hebt.

Hier wordt WEL in de diepte gegaan, je komt erachter waarom je je zo voelt of waarom je je zo gedraagt of waarom je het toch zo moeilijk hebt met dit of dat tegenover anderen. Reinhout helpt je om terug dichter bij jezelf te komen, hoe je er kan voor zorgen dat je je negatieve emoties niet onderdrukt, hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je je zenuwstelsel letterlijk herprogrammeert, …

Daarnaast zijn de technieken die hij daarvoor gebruikt enorm effectief en de dosissen humor in zijn consultaties zijn ook altijd heel welkom. Kortom, probeer Spiritworks zeker uit en zoek niet verder.

23/01/2024
Met een bang hart voor de eerste keer binnen gestapt,ik had eindelijk eens het gevoel begrepen te worden Reinout voelde perfect aan hoe ik mij voelde,ik heb heel goede uitleg gekregen met welke behandeling we aan de slag gaan ,voor mij zeer zeker een positieve éérste kenismaking!
2023-11-26
*****
2019-05-26
Mijn beste beslissing in jaren...
2020-05-26
Reinout kan zich perfect afstemmen op zijn cliënt en voelt haarfijn aan wie bij hem op sessie komt. Hij nodigt je uit om je te ontpoppen en je 'echte ik' te ontdekken met al je talenten. Reinout heeft een directe stijl, zijn duidelijkheid is heel fijn en openbarend.
2021-05-26
Zeer aangename man , werkt een plan op maat uit , hij neemt iedere sessie meer dan voldoende tijd om naar je te luisteren .
2020-05-26
Intake gesprek gehad vanavond. Heel goed verlopen. Ook al voelt het emotioneel zwaar aan… kijk ik al uit naar mijn volgende afspraak. Dank u Reinout.
30/11/2023
Doorheen een zeer moeilijke periode heeft 'spiritworks' mij enorm hard geholpen. De therapie was aangepast op maat. Na lang 'op de dool' geweest te zijn, hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat ik mijn diploma heb kunnen behalen en dat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen.
2020-05-26

Heb je een vraag ?

    Routeplanner

    SpiritWorks in Heist-op-den-Berg

    Exit mobile version